Primăria Satu Mare a premiat cuplurile care au împlinit 50 și 60 de ani de la încheierea căsătoriei

Primarul Municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica a premiat în data de 27 aprilie, luni, la ora 12.00, în Sala de căsătorii a Primăriei Municipiului Satu Mare șapte cupluri care au împlinit 60 de ani de la încheierea căsătoriei și 11 cupluri care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei.

1Aceste cupluri au domiciliul stabil în municipiul Satu Mare și beneficiază de acordarea unei recompense bănești în sumă netă de 500 de lei, conform HCL nr. 93/29. 05. 2014 și HCL nr. 216 din 10.11.2005.

2

3Cuplurile care au împlinit 60 de ani de la încheierea căsătoriei sunt: Pintea Carol și Maria, Aoșan Ioan și Icoana-Gabriela, Opre Alexandru Vasile și Floare, Bencze Zoltan și Ileana, Barat Iosif și Susana, Napolcz Ioan și Rozalia Elena, Opre Gheorghe și Lucreția.

4

5Cuplurile care au împlinit 50 de la încheierea căsătoriei sunt următoarele: Pitaci Gheorghe și Ilona, Nicoară Vasile și Iuliana, Lupescu Sandor și Maria, Barta István Béla și Estira, Iluț Ioan și Tatiana, Variu Liviu și Aurelia, Schmid Mihai Iosif și Eva Ilona, Lepeduș Ladislau și Maria Iolanda, Grammer Iosif Ștefan și Elisabeta, Cosma Gavril și Doina Lenuța, Bart Francisc Ludovic și Ileana Ecaterina.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 aprilie 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.