Trenduri de primăvară pe care bărbații le detestă

A venit primăvara și vrei să-ți reînnoiești garderoba. Iată ce să nu-ți achiziționezi, pentru a fi și pe placul iubitului tău. Oricât de indiferent ar părea, orice bărbat e interesat de felul în care arata iubita lui.

spring clothesOchelarii de soare cu lentile "fund de borcan", care îți acoperă jumătate de față. Oricât de cool ar fi, pur și simplu nu avantajează pe nimeni acest gen de lentile.

Pantalonii cu talie înaltă. Deși nu e vorba de modă, acest gen de pantaloni sunt extrem de greu de scos! Nu îi poate plăcea ceva care stă în calea unei partide de sex, nu?

Imprimeurile "de pe vremea bunicii" cu floricele și bulinuțe, care sunt extrem de trendy acum dar lui i se par total neatrăgătoare.

Sandalele gladiator prea lungi, pentru că îți fac picioarele să pară prea scurte și sunt greu de încălțat/ descălțat.

Prea multe imprimeuri. Leopard, zebră, crocodil, floricele, inimioare, bulinuțe, cranii… și lista continuă. Nu folosi o dată mai mult de unul dintre acestea, și doar la o ținută uni.

Pantofii cu platforme interminabile. Unii dintre ei sunt foarte greu de purtat, pe când alții te fac să arăți de-a dreptul caraghios: în culori turbate și cu imprimeuri nebune.

Șalvarii, pentru că îți ascund formele și te fac să pari mai scundă. Și ce-i drept, puțină lume îi poate purta cu stil.

Rochiile sau fustele de tip gogoșar. Sunt de-a dreptul ciudate și nu avantajează pe nimeni.

Cosmopolitan.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 martie 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.