Dosare penale pentru trei persoane, pentru infracțiuni de lovire și alte violențe

lovitLa data de 28 aprilie a.c., orele 09.00, poliţiştii de ordine publică negreşteni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Tur o persoană ar fi fost agresată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, Dumitru C. i-ar fi aplicat cumnatului său lovituri cu pumnii la nivelul corpului. Nu a fost necesară intervenţia personalului medical, în acest caz.

În cursul zilei de ieri, la sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare s-a prezentat o persoană care reclama faptul că la data de 26 aprilie a.c. ar fi fost agresată. Poliţiştii de ordine publică au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri care au degenerat într-un conflict Ioan P. l-ar fi agresat fizic pe vecinul său.

Poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi de către Simona R. despre faptul că în zimp ce se afla pe raza localităţii Amaţi atât ea cât şi sora sa ar fi fost agresate. Din verificările efectuate s-a stabilit că pe fondul unei stări conflictuale apărute între Jolan R. sora reclamantei şi Iuliu B., tânărul împreună cu tatăl său le-ar fi îmbrâncit pe cele două femei, iar uneia dintre ele i-ar fi fost aplicată o lovită o lovitură cu palma la nivelul feţei. Jolan R. a fost transportată la unitatea medicală unde în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că, nu era necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 29, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.