Certificatele de producători vor fi acordate doar membrilor celor 10 structuri asociativ-profesionale

La iniţiativa prefectului dr. Eugeniu Avram, luni, 4 mai 2015, la cabinetul său a fost convocată o şedinţă de lucru care a avut ca teme pe ordinea de zi: acordarea certificatelor de producător şi proiectele de întocmire a amenajamentelor pastorale. 

intalnire cabinet 04.05.2015La această întrunire au mai participat subprefectul Altfatter Tamás Ferenc, directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură, Ioan Cioltean, specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului şi reprezentanţi al asociaţiilor agricole din judeţul Satu Mare.

Un prim subiect pe ordinea de zi a fost discutarea modului de acordare a certificatelor de producător. Astfel, s-a stabilit că cele 10 structuri asociativ-profesionale acordă aviz consultativ gratuit doar membrilor acestora. Pentru producătorii agricoli care nu sunt afiliaţi la nici una din aceste structuri asociativ profesionale, eliberarea acestora se va realiza prin persoanele împuternicite din partea Direcţiei pentru Agricultură şi Camerei Agricole Judeţene.

A doua temă pe ordinea de zi a fost întocmirea proiectului de amenajament pastoral de către Grupul de Lucru constituit prin ordin al prefectului. În cadrul întâlnirii s-a stabilit ca Grupul de lucru judeţean va întocmi un proiect model, care va fi transmis tuturor unităţilor administrativ-teritoriale, spre adaptarea şi adoptarea acestuia.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 4, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.