România a ocupat locul 16 la etapa de Cupă Mondială la spadă seniori masculin de la Paris

Echipa de spadă seniori masculin a României, alcătuită din patru sportivi de la CSM Satu Mare, a terminat pe locul 16 la etapa de Cupă Mondială, competiție ce s-a desfășurat în perioada 1-3 mai la Paris. Întrecerea pe echipe a avut loc duminică, 3 mai.

spadaEtapa de Cupă Mondială la spadă seniori masculin de la Paris s-a încheiat duminică, cu proba pe echipe. Formația țării noastre, având în componență doar spadasini de la CSM Satu Mare, a terminat pe poziția a 16-a. România a fost reprezentată de Andrei Timoce, Adrian Pop, Arkosi Bertalan și Adrian Szilagyi. Echipa României a fost coordonată de Francisc Csiszar.

Pe tabloul de 64, România a învins Iranul cu 38 la 33, iar pe tabloul de 32 a trecut cu bine de Coreea de Sud cu scorul de 45 la 36.

În următoarea etapă, pe tabloul de 16, țara noastră a fost învinsă de Spania cu 26 la 45, apoi de Elveția cu 30 la 43 (Tabloul de 13-16) și de Israel cu scorul de 24 la 37 (Tabloul de 15-16).

La competiție au participat 36 de formații.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 4, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.