Operatorii economici, obligați să comunice până în 8 mai Finanțelor Publice constituirea registrului de bani personali

casa de marcatConducerea Administrației Județene a Finanţelor Publice Satu Mare informează că, până în data de 8 mai 2015, inclusiv, operatorii economici care utilizează aparate de marcat electronice fiscale au obligaţia de a notifica organului fiscal teritorial constituirea registrului de bani personali.

Notificarea poate fi depusă direct, la registratura organului fiscal, sau prin poștă cu confirmare de primire, iar în notificare se va menţiona data deschiderii registrului şi numărul de pagini.

Această prevedere, precum și modelul registrului de bani personali și alte detalii legate de completarea acestuia, este stipulată de O.M.F.P. nr. 513/2015 pentru aprobarea modelului şi conţinutului registrului de bani personali, precum şi a procedurii de înregistrare a acestuia la organul fiscal, publicat in M.O. nr. 300 din 30 aprilie 2015.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 4, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.