Polițiștii locali sătmăreni au depistat trei bărbați care au furat fier beton

În ziua de 2 mai 2015, sâmbătă, în jurul orei 12.00, dispeceratul Poliţiei Locale Satu Mare a fost sesizat de o persoană despre faptul că pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare, un grup de patru bărbaţi se deplasau spre strada Fabricii având asupra lor mai multe fire de fier beton de mari dimensiuni, existând suspiciunea că acestea erau sustrase de la vreun imobil aflat în construcţie. 

fier betonÎn urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali, s-a stabilit identitatea celor patru persoane, aceştia fiind identificaţi în persoana numiţilor Pişta G. de 34 de ani din Bucureşti, Bogdan I. de 35 de ani, Constantinescu I. de 17 ani şi Bogdan B de 21 de ani, din Satu Mare.

Asupra acestora au fost găsite trei fire de fier beton, fiecare cu o lungime de 12 metri. Întrebaţi despre provenienţa bunurilor, aceştia nu au putut oferi nicio explicaţie pertinentă, fapt pentru care au fost predaţi poliţiştilor cu atribuţii în cercetarea faptelor de natură penală din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 4, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.