Un bărbat din Scărișoara Nouă s-a rănit în timp ce efectua lucrări agricole

La data de 04 mai 2015, orele 16.00, poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Scărişoara Nouă, judeţul Satu Mare a avut loc un incident.

tractorDin cercetările efectuate a rezultat faptul că un Ioan P. în timp ce efectua lucrări agricole pe un teren situat pe raza localităţii Scărişoara Nouă cu un tractor care avea ataşată o maşină de împrăştiat îngrăşăminte, ar fi verificat dacă aceasta mai are îngrăşăminte, în timp ce era în funcţiune, iar în momentul verificării bărbatul ar fi alunecat şi ar fi căzut fiind lovit de o piesă a acestei maşini, provocându-i leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii vătămare corporală din culpă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 5, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.