Trei autori de furturi au fost prinși de polițiști

furtIeri poliţiştii au depistat 2 persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni. Margareta G. ar fi sustras un telefon mobil, marca Alview, cauzând un prejudiciu în valoare de 600 lei, iar Ignat V. ar fi fost complice la o infracţiune de furt calificat, prin aceea că ar fi acordat sprijin la sustragerea unui telefon mobil marca Sony X-Peria. Ambele fapte ar fi fost comise în cea de-a doua jumătate a anului 2014.

La data de 06 mai 2015, ora 09.30 poliţiştii de ordine publică tăşnădeni au acţionat pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale, iar în incinta unui magazin, din localitatea Tăşnad ar fi observat o persoană de sex feminin care, ar fi sustras mai multe bunuri, pe care a încercat să le ascundă într-o sacoşă, încercând să iasă din incintă fără a achita bunurile. La ieşirea din magazin, la cererea poliţiştilor femeia, în vârstă de 55 de ani, a prezentat oamenilor legii bunurile pe care le ascunsese. Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentanţilor magazinului. În cauză se efectuează cercetări sub apsectul comiterii infracţiunii de furt.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 7, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.