La Carei a început turneul de handbal feminin și masculin „Memorialul Mircea Dohan”

Vineri, 18 mai, la Carei s-a dat startul turneului de handbal feminin și masculin „Memorialul Mircea Dohan”, cu participarea echipelor de juniori ale cluburilor: fete – Junioare III: CSS 2 Baia Mare, CSS Zalău, CS Cătanele Negre Năsăud, Unirea Tășnad, Speranța Pișcolt, Unirea Valea lui Mihai, Liceul Teoretic Carei și băieți – Juniori II : CSS 2 Baia Mare, Liceul Teoretic Carei, CS Cătanele Negre Năsăud, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei, Liceul ”Josephus Calasantius” Carei.

dohan 1Festivitatea de deschidere a memorialului Mircea Dohan a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Iuliu Maniu” din Carei, unde pe ritmurile muzicii au intrat pe rând echipele de fete și băieți. Evenimentul a fost deschis de Bogdan Georgescu directorul Direcției de Cultură și Sport Carei, care a urat un bun venit invitaților, după care i-a dat cuvântul comentatorului sportiv Victor Mihalcea, care a vorbit despre cel ce a fost profesor Mircea Dohan, propunând mai apoi și un scurt moment de reculegere în memoria acestuia.

În aplauzele celor prezenți, a luat cuvântul domnul Cristian Gațu, multiplu campion mondial, medaliat cu argint și bronz olimpic, care a ținut să felicite organizatorii pentru acest turneu și să le dorească succes în activitatea handbalistică. După aceasta a luat cuvântul primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, care a mulțumit participanților pentru prezență și personalităților din lumea handbalului că au venit la Carei pentru acest eveniment.

În încheiere a vorbit Grațian Boroș, coorganizatorul evenimentului, care a mulțumit la rândul său tuturor celor ce s-au implicat în acest turneu de handbal.

Turneul se desfășoară în trei locații: Liceul Iuliu Maniu, Liceul Teoretic și Parcul Dendrologic. Finalele vor avea loc mâine (9 mai) la sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei și tot acolo va avea loc și un meci demonstrativ între echipele Victoria Carei 70-80 și Echipa Antrenorilor echipelor participante, antrenate de prof. Karacsonyi Karoly și prof. Vasile Georgescu.

Evenimentul este organizat de Grațian Boroș și Mircea Dohan jr., cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, Primăriei și Consiliului local Carei și Federației Române de Handbal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.