Trupa de jazz și blues-rock Workaholic din Polonia concertează în premieră la Satu Mare

Cenaclul Tinerilor Creatori Sătmăreni “Alfazet”, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare organizează sâmbătă, 9 mai de la ora 20.00 la restaurantul Kardinale un concert în cadrul căruia va cânta trupa poloneză de muzică jazz, Workaholic. 

concertWorkaholic este o formație înființată în anul 2006 de catre artiști proveniți din mediul cracovian (Polonia). Stilul pe care îl abordează este unul de jazz și blues-rock.

Formația interpretează în special compozițiile proprii, precum și piesele maeștrilor jazzului polonez. Workaholic au dat concerte în Ucraina (clubul Dzyga, Lvov) Scotia și în Ungaria.

Concertul de la Satu Mare este o premieră pentru membrii trupei. De asemenea în cadrul evenimentului vor mai concerta Raluca Dumitru, George Negrea, Vlad Doroș și trupa PlusUnu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 mai 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.