Moment solemn la monumentul Ostașului Român din Carei, cu ocazia zilei de 9 Mai

Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei au fost marcate și la Carei, sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 12.00 pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român printr-un scurt moment solemn.

După intonarea imnului de stat al României, Bogdan Georgescu, director al Direcţiei de Cultură şi Sport Carei a ţinut o scurtă cuvântare despre importanţa acestei zile, după care a urmat un Te Deum oficiat de preoţi din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei, depuneri de coroane din partea instituţiilor publice, a partidelor politice, a asociaţiilor în memoria eroilor căzuți în lupta pentru obținerea Independenței de Stat, un scurt moment artistic susţinut de  solista Denisa Vasile, acompaniată la vioară de Virgil Sava şi prof. Adrian Paşca, care a interpretat două melodii, iar Adrian Ştefănuţi a recitat o poezie.

087

093

099

104_

112

119

121

131

133

138

140

143

169

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 9, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.