Întâlnire la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, privind măsurile Guvernului pentru sprijinirea IMM-urilor

La sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Satu Mare a avut loc vineri, 8 mai, o întâlnire între reprezentanţii mediului de afaceri şi Anca Laura Ionescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, IMM-urilor şi a Mediului de Afaceri. 

cameraLa întâlnire au mai luat parte prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Ovidiu Silaghi.

Anca Laura Ionescu i-a înştiinţat pe întreprinzători cu privire la măsurile iniţiate de Guvern pentru sprijinirea sectorului IMM şi a mediului de afaceri autohton. De asemenea, aceasta a vorbit despre problemele cu care se confruntă conducătorii din domeniul afacerilor în desfăşurarea activităţii.

Reprezentantul ministerial a vorbit despre finanţarea afacerilor, a explicat ce înseamnă noul program româno-elveţian şi a prezentat proiectele de lege cu privire la incubatoarele de afaceri şi stimularea investitorilor individuali.

La finalul întâlnirii au avut loc discuţii libere pe teme de interes pentru mediul de afaceri între secretarul de stat din cadrul Ministerului Energiei şi întreprinzători.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 10, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.