Infracțiuni de lovire, la Beltiug și Livada

La data de 10 mai a.c , orele 17.30 poliţiştii Secţiei Beltiug au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 37 ani, despre faptul că ar fi fost agresat.

fotoDin cercetările efectuate a rezultat faptul că pe raza localităţii Beltiug Mihai U. i-ar aplicat o lovitură cu pumnul, la nivelul feţei reclamantului. Nu a fost necesară intervenţia cadrelor medicale. Incidentul s-ar produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Ieri seară, poliţiştii din Livada au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii a avut loc un incident. La faţa locului oamenii legii au stabilit că pe fondul consumului de alcool, Elemer G. i-ar fi aplicat o lovitură cu un obiect contondent, la nivelul capului lui Lorant V. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară internarea acesteia.

În situaţiile menţionate anterior s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 11, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.