Jandarmii sătmăreni continuă activitățile din campania ”Jocuri de copii – Jandarm Junior”

10 unități de învățământ școlare și preșcolare au primit vizita jandarmilor sătmăreni în perioada 4-10 mai și au desfășurat activități informativ preventive în cadrul campaniei ”Jocuri de copii – Jandarm Junior”, activități desfășurate în parteneriat cu Radio Transilvania și Fundația Maria.

P1170736Astfel, copiii grădinițelor ”Voinicelul”, ”Dumbrava Minunată”, G.P.P. nr. 1, G.P.P. nr. 7, G.P.P. nr 6, G.P.P. nr 2, G.P.P. nr. 11, G.P.P. 14 Mai și cei din clasa pregătitoare de la Școala Avram Iancu au fost informați despre misiunile Jandarmeriei Satu Mare, despre rolul instituției în societate și aportul dus de jandarmi la climatul de siguranță publică al comunității.

Un subiect de discuție abordat cu cei mici a fost acela privind normele de comportare pe care trebuie să le adopte copiii, atât pe timpul cât sunt la grădiniță, cât şi în timpul lor liber, acasă sau pe stradă.

În perioada următoare, toți copiii celor 10 unități școlare care au participat la aceste activități, vor realiza lucrări cu tematica prezentată, care, apoi vor fi jurizate și premiate cu prilejul Zilei Copilului. Apoi lucrările realizate de cei mici vor fi expuse la sediul Jandarmeriei. Termenul de finalizare a lucrărilor în cadrul acestui proiect este 29 mai 2015.

Etapa finală a proiectului are loc în data de 31 mai 2015 începând de la ora 11.00, când pe scena din centrul orașului Satu Mare, Piața 25 Octombrie vor evolua copiii înscriși în concurs, ocazie cu care, aceștia, în calitate de Jandarmi Juniori vor transmite mesajul lor tuturor celor prezenți.

Jandarmeria Satu Mare și Radio Transilvania le doresc tuturor participanților mult succes!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.