Un sătmărean de 33 de ani a încercat să se sinucidă cu medicamente

Luni, 11 mai 2015, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare au intervenit la 98 de solicitări dintre care 71 pentru urgențe.

ambulanta-accidentLa orele prânzului medicii au fost solicitați în Satu Mare la un bărbat de 33 de ani. La locul solicitării s-a constatat că pacientul a ingerat voluntar 20 tablete de Diazepam și 5 tablete de Distonocalm. Era somnolent dar echilibrat respirator și hemodinamic, fiind transportat pentru supraveghere la U.P.U. pentru evacuarea toxicului și tratament.

După-amiază, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat de către Poliția Rutieră la intrarea în Cionchești la un accident cu o victimă. Bărbatul de 34 de ani prezenta un traumatism cerebral minor, contuzie fronto-parietală, escoriații la nivelul feței și membrelor superioare, contuzie gleznă stângă. A fost echilibrat hemodinamic. Pacientul a refuzat sub semnătură transportul la spital.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 12, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.