Autorul unei tâlhării comise într-un local a fost prins de polițiști

La data de 12 mai 2015, ora 02.30, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă de 18 ani, care era angajată la un local situat în centrul municipiului Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată şi ea şi amicul ei, de către o persoană de sex masculin necunoscută. Tinerei i-au fost sustrase prin violenţă bijuterii, iar imediat după comiterea faptei agresorul  a fugit.

tipariPoliţiştii au intrat imediat în alertă şi au desfăşurat activităţi specifice de identificare a persoanei care ar fi comis fapta. Munca lor a dat roade în cursul după-amiezii de ieri, când au identificat un bărbat bănuit de comiterea aspectelor reclamate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Ştefan S. ar fi intrat în local ca şi client şi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar înainte ca tânăra să închidă localul, Ştefan S. l-ar fi agresat pe  Alexandru M., care era un cunoscut al tinerei şi care se afla în local, apoi ar fi prins-o pe tânără de păr şi ar fi dus-o pe o distanţă de câţiva zeci de metri, pe stradă, iar apoi prin violenţă i-ar fi sustras un inel pe care Cristina M. îl purta.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei  a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine urmează a fi prezentat procurorilor cu propunerile legale care se impun în acest caz. El nu se află la prima încălcare a legii.  În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 mai 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.