Olimpia Satu Mare – FC Botoşani 2-4 (1-3)

Echipa oaspete, care activează în Liga 2 seria A, a reuşit să deschidă scorul încă din minutul doi, atunci când portarul Miron a respins greşit o centrare de care a profitat Dinu, care a înscris în poarta goală.

olimpia-satumareÎn minutul 23, Cârjean majorează scorul printr-o semi-foarfecă. Până la pauză, fiecare echipă mai înscrie câte un gol. Olimpia prin Feier, care profită de o minge deviată din portar, la şutul lui Kinczel şi Vraciu, pentru botoşăneni care a transformat un penalty. În repriza secundă, din nou câte un gol de ambele părţi, Dănilă în minutul 67 şi Vaşvari în minutul 85, acesta a transformat un nou penalty acordat de arbitrul careian Istvan Kovacs.

Olimpia a început meciul cu următoarea formaţie: Miron, Moş, Mureşan, Sabău, Iuhas, Gavrilescu, Villand, Molnar, Roghină, Kinczel, Feier. După pauză au intrat: Şuta, Glodean, Hanus, Curtean, Roatiş, Botoş, Dragoş şi Dănilă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 6, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.