16 elevi ai Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia”, voluntari în ”Săptămâna Națională A Voluntariatului”

În cadrul programului ”Săptamana Națională a Voluntariatului”, joi, 14 mai 2015, la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare, în parteneriat cu Caritas Centrul ”Sfântul Paul” s-a organizat o activitate de voluntariat cu un grup de 16 elevi voluntari, în prezența a doi profesori, Al Akel Eva, Tulvan Emilia şi a domnului director, prof. dr, Popescu Vlaicu,  a doamnei Szucs Renata, reprezentant Caritas . Coordonatorul programului este Makara Kinga.

DSC00922Primul punct al activității, plantarea a șapte pomi în curtea școlii a avut ca obiectiv formarea atitudinii de responsabilitate și respect față de mediu înconjurător și față de natură.

Prin lucrul manual cu tehnica quilling, elevii voluntari au confecționat felicitări care vor fi dăruite copiilor bolnavi de la Spitalul Județean Secția Pediatrie.

Tot în cadrul acestei activități s-a discutat problema şi valoarea donării de sânge.

Prin asemenea activități, se urmărește stimulare atitudinilor participative. ceea ce reprezintă un dar pentru generațiile viitoare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.