Antrenori ai clubului de handbal Ferencváros din Budapesta vor fi prezenți la Carei

Vineri, 15 mai 2015, între orele 12.30 – 17.00 va avea loc „Proiectul transfrontalier de handbal, Sătmar Ferencváros”, a patra ediție a programului de perfecționare a antrenorilor de handbal și profesorilor de educație fizică, care se va desfășura în Sala de Sport a Liceului Romano-catolic „Josephus Calasantius” din Municipiul Carei, Strada Iuliu Maniu, Nr.1.

ferencvarosProgramul de specialitate va fi susținut de antrenori profesioniști din cadrul clubului de handbal feminin Ferencváros din Budapesta. Liceul Romano-catolic „Josephus Calasantius” Carei, Consiliul Local Carei, Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei sunt parteneri în desfășurarea proiectului. Moderatorul programului și coordonatorul proiectului este Kiss Zoltán Sándor.

Programul de perfecționare și consultări de specialitate se va desfășura conform orarului:
Sosirea oaspeților va avea loc în 15 mai 2015 între ora 12.00 – 12.30  în Municipiul Carei, la Sala de Sport a Liceului Romano-catolic „Josephus Calasantius”, Strada Iuliu Maniu, Nr.1.
Ora 12.30 Antrenament demonstrativ I (50 minute)
13.20 Analiza antrenamentului, întrebări, consultări (20 minute)
13.40 Cazarea invitaților, deschidere oficială, cuvânt de bun venit, masă festivă (40 minute)
14.20 Ședință tehnică/ Pregătire teoretică (50 minute) de-a lungul celor 50 de minute va avea loc o întâlnire separată între primari și coordonatorii proiectului, până la ora 16.30 (idei de proiecte publice și sportive pe termen scurt și mediu, consultări de planuri, prezentări, analize )
15.40 Antrenament demonstrativ II (50 minute)
16.30 Analiza antrenamentului, întrebări, consultări
16.45 Încheiere.

Finalitatea acestui program de prefecționare al antrenorilor și profesorilor de educație fizică constă în tabăra de perfecționare pe durata a câteva zile la Budapesta, gazda fiind clubul sportiv Ferencváros. În cadrul taberei, participanții vor avea ocazia să întâlnească și să se pregătească alături de cei mai buni antrenori de handbal, tehnicieni sportivi de specialitate, coonducători de   club, din cadrul clubului sportiv Ferencváros.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.