Autori ai unor furturi comise ieri, identificaţi de poliţişti

La data de 13 mai 2015, la ora 08.00, poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi verbal de către un bărbat, în vârstă de 69 de ani din Gherţa Mică, despre faptul că în noaptea de 12/13 mai ar fi găzduit o persoană de sex masculin, care i-ar fi sustras o sumă bani din locuinţă.

furt baniOamenii legii au stabilit că Vasile N. ar fi fost găzduit de către reclamant şi ar fi sustras din dintr-o haină suma de 100 euro şi 100 lei. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în proporţie de 85%.

Ieri după-amiază poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că într-un supermarket situat pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare a fost surprinsă o persoană  de sex masculin, care ar fi sustras bunuri. Poliţiştii au identificat persoana, un sătmărean în vârstă de 29 de ani,  care ar fi sustras un cablu de date. Prejudiciul a recuperat şi predat reprezentanţilor magazinului.

Miercuri poliţiştii au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracţiunii de furt. Oamenii legii au fost sesizaţi marţi de către o femeie, în vârstă de 92 de ani, din localitatea Homoroade, judeţul Satu Mare, despre faptul că luni seara persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi ar fi sustras bani. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat Ionuţ G., care  ar fi pătruns în locuinţa păgubitei pe uşa de acces în locuinţă, care era neasigurată, în timp ce femeia se afla în grădină şi ar fi sustras suma de 350 lei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, în primul caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în celelalte două pentru infracţiunea de furt.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.