„Fitday 2015 – Cea mai mișcată zi din an”, la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei

Duminică, 17 mai 2015, începând cu ora 11.00 în Sala de Sport a Colegiului Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei, strada Iuliu Maniu, nr. 20, va avea loc „Fitday 2015 – Cea mai mișcată zi din an”.

fit day afisÎn cadrul evenimentului, invitații, antrenori de specialitate precum: Zákány Norbert – pilates, Tatarek Rezső – iron box Szurmai Tamas – zumba, Andrea – fitness Brigi, kangoo jump, vor susține prezentări și antrenamente cu participanții.

Ziua „Fitday 2015” se va desfășura după următorul program:

Ora 11.05 – Încălzire cu Andrea

Ora 11.45 – Prezentare kangoo cu Brigi

Ora 12.00 – Pilates cu Zákány Norbert

Ora 13.00 – Iron Box cu Tatarek Rezső

Ora 14.00 – Zumba cu Szurmai Tamas

Înregistrarea pentru participare la eveniment se poate face la adresa www.facebook.com/fittday, iar biletele se pot lua la fața locului.
Evenimentul este organizat de  antrenoarea de aerobic și pilates Szabó Andrea, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, al Centrului Cultural Carei și al Fundației „Say-Yes”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to „Fitday 2015 – Cea mai mișcată zi din an”, la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din Carei

  1. Oferte de lucru pentru toti ! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. NU este necesara niciun fel de experienta !
    Oferta: plata se calculează în funcție de implicare și realizări; instruire gratuită prin email; contract legal de comision; scrisoare de recomandare; posibilitatea de a lucra de acasa (fiecare isi face singur programul de lucru).
    Cerinte: calculator, conexiune internet, cunostinte minime PC, rabdare, seriozitate, perseverenta.
    Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: geta.iacob97@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.