Program bogat și divers la Colegiul Național ”Ioan Slavici”, cu ocazia Zilei Colegiului

Vineri, 15 mai, 2015, începând cu orele 10.00, în sala festivă a Colegiului Național ”Ioan Slavici” a avut loc deschiderea oficială a zilelor CNIS, într-o sală arhiplină. Conform programului s-au derulat numeroase activități susținute de elevii și profesorii liceului.

A trezit un viu interes lansarea a patru reviste școlare: ”Muguri”, ”English my love”, ”Primăvara scrisului” și ”Informatică”, în limba română, engleză și franceză. Un moment frumos și semnificativ din program l-a constituit festivitatea de premiere a elevilor participanți și premiați la olimpiadele și concursuri naționale.

În același cadru festiv, sub îndrumarea profesorului de muzică Ioan Petrovici s-a desfășurat concursul ”Dialog pe aceeași scenă” cu participarea claselor a IX-a. Pe parcursul zilei au fost primiți absolvenți ai claselor a VIII-a de către colegii lor mai mari, fiind invitați să participe și ei la toate activitățile desfășurate în această zi.

În amfiteatru a avut loc o emoționantă întâlnire de 30 de ani de la absolvirea liceului, catedrele de limba și literatura română, limbi moderne, matematică informatică, fizică, chimie, geografie, științe socio umane și au desfășurat o serie de activități specifice de larg interes pentru elevi. Catedra de educație fizică și sport a organizat pe baza sportivă și în sălile de sport meciuri de fotbal, baschet, tenis de masă. O atracție deosebită au avut-o meciurile de fotbal și volei desfășurate între elevi și profesori.

1

2

3

4

9

10

11

12

11

5

6

8

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 15, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.