Gala Stelelor Țării Oașului. Vlad Belbe și Ionuț Malanca au obținut marele premiu cu piesa ”Vivo per lei”

Elevii Liceului Teoretic din Negrești-Oaș și-au demonstrat talentele în cadrul primei ediții a ”Galei Stelelor Țării Oașului”, eveniment care a avut loc la Restaurantul Parc din oraș.
11267603_936556423032764_230406059_oÎn competiția organizată de conducerea liceului și de profesori s-au înscris 13 echipe din clasele V- XI, evenimentul fiind gândit și ca un altfel de bal al majoratului pentru colegii de clasa XII-a care părăsesc băncile liceului.
Prezentă la eveniment, primarul Aurelia Fedorca i-a felicitat pe tineri pentru prestația avută și pe organizatori pentru faptul că au avut această inițiativă.
aurelia fedorcaElevii s-au dovedit a fi foarte talentați, ei prezentând de la dansuri tradiționale și moderne până la dansuri țigănești, dar și piese de teatru și pantomimă.
Mare succes au avut echipele care au interpretat melodii celebre din repertoriul național și internațional, de la muzică pop, la operă și folk, dar și echipa care a prezentat momentul tradițional ”Împletitul miresii”.
impletitul miresiiÎn final, juriul format din părinți a acordat premiul I echipei formate din Vlad Belbe si Ionuț Malanca, însoțiți de două violoniste, care au interpretat ireproșabil celebra piesă ”Vivo per lei” a lui Andrea Bocelli.
locul ILocul II a fost ocupat de echipa clasei a XI-a A care a pus în scenă un dans țigănesc, iar locul III de clasa a XI-a B care a prezentat o scenetă despre cei mai frumoși ani de liceu.
locul II
locul III Toate echipele participante au primit diplome speciale din partea organizatorilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.