Concert de flaut și pian la Carei, susținut de Földi Nikolett și Szilágyi Valéria din Debrecen

Duminică, 17 mai 2015, de la ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut loc Concertul de flaut și pian susținut de Földi Nikolett – flaut, elevă la Liceul de muzică „Kodály Zoltán” din Debrecen și Szilágyi Valéria – pian, profesor de pian la Liceul de muzică „Kodály Zoltán” din Debrecen.

DSC_0929_resizeSpectatorii au putut asculta mai bine de o oră compoziții cunoscute precum: Sonata pentru flaut în si minor de G.F. Händel, Concertul pentru flaut in Sol major, Op.29 de C. Stamitz, Cantabile et presto de G. Enescu, Marosszéki táncok de Z. Kodály sau Sonata în la minor de W.A. Mozart.

La finalul concertului, publicul a aplaudat minute bune, apreciind eleganța interpretării și virtuozitatea celor două instrumentiste remarcabile. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Festivalului BestFest 2015 – Primăvara Culturală Careiană.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 18, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.