82 de solicitări pentru urgențe ieri, pentru echipajele Serviciului de Ambulanță Satu Mare

Marți, 05 mai 2015, echipajele Serviciului de Ambulanță Satu Mare au intervenit la 105 solicitări dintre care 82 au fost cazuri pentru urgențe.

ambulantaLa ora 12:19 medicii au fost solicitati la camera de gardă Negrești Oaș pentru a prelua și transporta la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare un pacient în vârstă de 40 ani strivit în pădure de căruța cu lemne care a trecut peste el. Acesta prezenta politraumatism prin strivire și contuzie abdominală. era suspect de fractură de bazin și fractură antebraț drept. În timpul transportului a fost stabil hemodinamic, respirator, orientat temporo-spațial, cooperant.

La ora 13:54 un echipaj cu medic a fost trimis în sprijin pentru un echipaj de prim ajutor care transporta din Dobra un pacient în vârstă de 33 ani lovit de cal in zona cefalică. La preluare pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral cu suspendarea stării de conștiență, plagă contuză frontal stângă. Era echilibrat hemodinamic și respirator.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.