Două evenimente pentru iubitorii de tir cu arcul, în acest week-end la Carei

Vineri și sâmbătă, 22 și 23 mai 2015, la Carei vor avea loc două evenimente destinate iubitorilor de tir cu arcul și numai. O prezentare despre arcurile de război şi tehnicile de tragere la distanţă mare cu arcurile tradiţionale și a doua ediție a concursului de tir cu arcul „Întrecerea arcașilor”.

Intalnirea Arcasilor

afis monus_bun.Cele două manifestări sunt organizate de Asociația Sportivă Corvus Regia, cu sprijinul Primăriei Comunei Căpleni, Primăriei Municipiului Carei și a Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei.

La „Întrecerea arcașilor” şi-au anunţat deja prezenţa prieteni arcaşi din România, Ungaria şi Slovacia, dar şi doi meşteri în fabricarea arcurilor din Ungaria.

Evenimentele se vor desfășura după programul următor:

Vineri, 22 mai 2015, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei, Mónus József (multiplu campion şi deţinător a mai multe recorduri mondiale de tras la distanţă cu arc tradiţional istoric) va susţine o prezentare despre arcurile de război şi tehnicile de tragere la distanţă mare cu arcurile tradiţionale. Prezentarea va fi susținută în limba maghiară.

Sâmbătă, 23 mai 2015, comuna Căpleni (4 km de Carei) – „Întrecerea arcașilor”

09:00 – înscrieri
10:00 – deschidere
10:15 – concurs: 12 ţinte (6 tematice, 6 de îndemânare)
14:00 – prânz (gulaş la ceaun)
15:00 – Mónus József – demonstraţie de tras la distanţă

Pentru mai multe detalii, puteți trimite email la adresa: as.corvusregia@gmail.com

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 19, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.