Grupare de proxeneţi care exploata românce, destructurată de autorităţile din România şi Franţa

Treizeci de persoane suspectate de apartenenţă la o reţea de proxenetism care exploata românce au fost reţinute marţi în România şi Franţa, anunţă Poliţia franceză, citată de site-ul cotidianului Liberation.

proxenetAncheta în cazul reţelei de proxenetism a început în anul 2012, gruparea folosind prostituate românce în oraşele franceze Paris, Dijon, Lyon, Bordeaux şi Marsilia. Potrivit procurorilor, reţeaua de proxenetism a avut venituri de patru milioane de euro în doi ani.

Investigaţia este efectuată de Direcţia franceză pentru combaterea traficului de persoane în colaborare cu autorităţile române şi cu Europol.

„A fost destructurată o organizaţie perfectă: proxeneţii recrutau tinere din România şi le trimiteau în Franţa, punând la dispoziţie serviciile acestora prin anunţuri în reviste sau pe site-uri specializate”, precizează Direcţia franceză pentru combaterea traficului de persoane.

Douăzeci şi şapte de suspecţi au fost reţinuţi în România, iar trei în Franţa, în cadrul unor operaţiuni efectuate în Marsilia, Bordeaux şi Aix-en-Provence.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 20, 2015. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.