Întâlnire a unei delegației a Consiliului Județean Satu Mare cu oamenii de afaceri din Regiunea Piemonte

Delegația sătmăreană condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat la Torino la o întâlnire cu oamenii de afaceri din Regiunea Piemonte – Italia. La întâlnire au mai participat ca membri ai delegației din România: deputatul Ovidiu Silaghi, vicepresșdintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, consilierul județean Dăliana Lazar, primarul orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, administratorul public al județului Satu Mare, Nicolae Bura, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Județul Satu Mare”, Nicoleta Lașan, și consilierul pe probleme culturale al președintelului Consiliului Județean Satu Mare, Felician Pop.

Acqui Terme si TasnadÎntâlnirea a fost organizată de către președintele Confimprese Nord-Vest Italia, Carmine Gelli, cu sprijinul reprezentantului Confimprese Italia pentru relația cu România, Costel Buliman.  Cu ocazia întâlnirii au fost discutate posibilitățile de a dezvolta relațiile comerciale dintre cele două țări precum și oportunitățile pe care Confimprese le poate oferi întreprinzătorilor din județul Satu Mare interesați să exporte în Italia și nu numai. Președintele Adrian Ștef a subliniat faptul că pentru județul Satu Mare atragerea de noi investitori reprezintă o prioritate și că în acest sens vor fi sprijinite inițiativele care urmăresc dezvoltarea și sprijinirea mediului de afaceri sătmărean.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 21, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.