Primăria Satu Mare va fi un partener permanent în promovarea Expoziției „Fabricat în Satu Mare”

În organizarea Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociației Camera Meșteșugarilor Satu Mare, în strânsă colaborare cu Primăria Municipiului Satu Mare, joi, 21 mai începând cu orele 14.30în incinta Pieței Rex a avut loc deschiderea celei de-a cincea ediții a Expoziției ”Fabricat în Satu Mare”.

DSC_0101Deschiderea oficială a fost făcută de către preşedintele Asociaţiei Economice Româno-Germane pentru Regiunea de Nord-Vest, Iuliu Cadar, în prezenţa şefului Secției Economice și Comerciale a Ambasadei Germaniei din București, Sebastian Gromig, președintelui Clubului Economic German din Ungaria, Arne Gobert, senatorului Pataki Csaba, deputatului Kereskenyi Gabor, prefectului Eugeniu Avram, subprefectului Altfatter Tamas, primarului Dorel Coica, profesorului universitar Cătălin Popa, prorectorului Universității Tehnice Cluj-Napoca şi reprezentanţilor firmelor participante. Moderatoarea evenimentului a fost Alexandra Catargiu, consilier la Consiliul Județean Satu Mare.

DSC_0093

DSC_0106

DSC_0107

DSC_0110

DSC_0112Prefectul dr. Eugeniu Avram i-a felicitat pe participanți și a văzut în această expoziție o foarte bună ocazie pentru firmele sătmărene să-și prezinte produsele și serviciile. Primarul municipiului, dr. Dorel Coica a spus că este onorant pentru municipiu să organizeze această expoziție. Primăria va fi un partener permanent în promovarea acestor expoziții. Primarul a vorbit chiar de permanentizarea expoziției.

După cuvintele rostite de către invitați a urmat vizitarea celor 76 de standuri amenajate de firmele participante cu produsele fabricate în Satu Mare. Anul acesta evenimentul a fost concentrat în jurul conceptului de Business-to-Business (B2B) ceea ce înseamnă că expozanții își pot invita colaboratori la expoziție pentru a promova împreună produsele și serviciile firmelor din Satu Mare.

DSC_0113

DSC_0114

DSC_0115

DSC_0116

DSC_0117

DSC_0118

DSC_0119

DSC_0125Expoziția poate fi vizitată până în data de 23 mai când va avea loc o Paradă a modei susținută de firmele sătmărene. Vor fi înmânate diplome de excelență precum și Diploma pentru cel mai frumos stand ales de către vizitatori. Evenimentul este urmărit cu interes de către sătmăreni și nu numai, dovadă fiind numărul mare de vizitatori și întreprinzători interesați în a lega parteneriate cu firmele sătmărene prezente. Considerăm că expoziția din anul acesta este un real succes pentru industria sătmăreană.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 21, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.