Trupa de teatru amator a secției maghiare de la Centrul Cultural Carei a participat la festivalul „Határtalan” din Nyirbátor (Ungaria)

Vineri, 22 mai 2015, a avut loc cea de-a VII-a ediţie a Festivalului ”Határtalan” („Fără frontiere”) la Nyirbátor (Ungaria), unde au fost prezenti şi membrii cercului de teatru amator în limba maghiară din cadrul Centrului Cultural Carei.

3Trupa careiană „Dömdödöm”, coordonată de Szolomájer Timea, a fost desemnată cea mai jucăuşă trupă, dintre celelalte 6 participante  din Cehu Silvaniei, Șimleu Silvaniei, Nagykallo, Mariapocs, Debreţin și Biel  (Slovacia).

Cu spectacolul inspirat din poveştile lui Lázár Ervin trupa va participa și în cadrul programului organizat pentru copii nevoiaşi de Mişcarea ”Együtt-Egymásért Nagykároly” și de cercul de prieteni motociclişti „Free Wolves Spirit”, la data de 30 mai 2015, în curtea Centrului Cultural al Municipului Carei.

1Trupa „Dömdödöm” din Carei s-a mai  înscris şi la festivalurile de teatru amator organizate  la Halmeu și la Covasna. Spectacolul va fi prezentat publicului din Carei în perioada 1  –  14 iunie 2015.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 25, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.