Dosare penale pentru infracțiuni de lovire și alte violențe și distrugere

Duminică, la ora 18.00 poliţiştii Secţiei Gherţa Mică  au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Bocicău,  două persoane ar fi fost agresate.

lovireÎn urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe fondul unor neînţelegeri personale, Petre C. i-ar fi aplicat numitului Marius G. mai multe lovituri cu pumnii la nivelul corpului şi a spart parbrizul autoturismului marca Ford, care aparţinea victimei, iar pe numita Sabina G. ar fi agresat-o fizic. Celor două victime le-au fost acordate îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară transportarea la o unitate medicală.

La data de 25 mai a.c., ora 00.40 poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Craidorolţ, judeţul Satu Mare, care reclama faptul că ar fi fost agresat.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că pe fondul consumului de alcool, între Iuliu M. şi Arpad H. a intervenit un conflict spontan în timpul căruia primul i-ar fi aplicat celui de-al doilea lovituri cu pumnii şi picioarele în zona spatelui.

Partea vătămată  a refuzat transportarea la unitatea medicală. În situaţiile menţionate anterior oamenii legii au întocmit dosare penale şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în primul caz şi pentru distrugere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 25, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.