Evenimente speciale în weekend-ul trecut la Carei, pentru iubitorii de tir cu arcul

Vineri, 22 mai 2015, Mónus József, multiplu campion mondial şi deţinător a numeroase recorduri de tras cu arcul la distanţă cu arc tradiţional a vizitat oraşul Carei şi castelul Károlyi după care, de la ora 18.00 a ţinut o prezentare în Sala Cavalerilor, despre drumul pe care l-a parcurs pentru a obţine aceste titluri.

carei4Sâmbătă, 23 mai, pe terenul de fotbal din localitatea Căpleni a avut loc Întrecerea arcaşilor, ediţia a doua, o competiţie internaţională organizată de Asociaţia Sportivă Corvus Regia din Carei în parteneriat cu Primăria Căpleni, Primăria Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”.

carei1

carei2

carei3Acest eveniment s-a bucurat de o prezență mai numeroasă față de ediția precedentă concurând anul acesta 37 arcași din trei țări (România, Ungaria și Slovacia). Concursul a fost împărțit în două runde, prima constând în 6 ținte de dibăcie, iar a doua rundă a fost tematică, unde arcașii au trebuit să nimerească anumite zone de pe 6 ținte pictate.

carei5

carei7

carei8

carei6Atât participanții cât și spectatorii au avut parte de vreme bună și distracție pe cinste. La acest concurs și-au făcut prezența și doi meșteri constructori de arcuri: Molnár Sándor și Szalóki István care și-au pus la dispoziție arcurile și săgețile doritorilor.

La sfârșitul întrecerii, în ciuda vântului puternic, Mónus József a ținut o demonstrație publicului trăgând la țintă mică la o distanță de 165 respectiv 200 de metri cu arc fabricație proprie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 26, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Evenimente speciale în weekend-ul trecut la Carei, pentru iubitorii de tir cu arcul

  1. Nu ști de 2 bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.