DJ 195D Tăşnad – Silvaş – Săuca va fi închis în luna iunie pentru reparații

reparatii-drumConsiliul Judeţean Satu Mare anunţă paticipanţii la traficul rutier că în perioada 01.06.2015 – 30.06.2015, pe drumul judeţean DJ 195D Tăşnad – Silvaş – Săuca va fi închisă circulaţia rutieră în vederea efectuării lucrărilor de reparaţii la podeţul de la km 1+797.

Varianta ocolitoare va fi pe drumul judeţean DJ 108M (Tăşnad – Santău – Chereuşa) – DC 39 (Chereuşa – Săuca) – DJ 195D (Săuca – Silvaş).

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 28, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to DJ 195D Tăşnad – Silvaş – Săuca va fi închis în luna iunie pentru reparații

  1. bataie de joc tipic romaneasca. Cei din CJ de ce nu circula pe acolo? ruta Silvas-Tasnad inseamna 5 km. Din ianuarie si pana acum, am „reusit” sa distrug articulatiile si telescoapele. Acum, avem „ruta ocolitoare”, adica aproape 30 km, din care 15 sunt numai gropi, nici nu sti unde e , sau ar trebui sa fie, soseaua. Pentru ce platim impozite si taxe? Pentru bunastarea celor din CJ? Sa va fie rusine, „stimati” conducatori ai judetului.
    Nimeni nu verifica macar daca se lucreaza aici ! S-a spart drumul acum 10 zile si de atunci si pana a inceput ploaia, nu s-a mai facut nimic. Au venit cand a inceput ploia, ca sa rada de cei nevoiti sa faca acest drum in fiecare zi. Acum, ca acolo e un adevarat lac, nici paine nu mai e in zona, pentru ca nimeni nu face ocol de 30 km in loc de 5 !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.