O nouă serie de absolvenți, la Liceul Tehnologic din Tășnad

Vineri, 29 mai 2015, 132 de absolvenți de la Liceul Tehnologic din Tășnad, din cinci clase, secțiile română și maghiară, încheie cursurile luându-și rămas bun de la școala în care au învățat timp de patru ani. Ei se alătură celor câteva mii de absolvenți ai liceului din anii precedenți, care s-au realizat pe plan profesional, îmbrățișând profesii dintre cele mai nobile și mai diverse de profesori, medici, ingineri, avocați, economiști, judecători, profesori universitari.

5Celor mai merituoși absolvenți li s-au înmânat diplome de merit, diplome și premii pentru rezultate deosebite la învățătură, activități extrașcolare, științifice, culturale și sportive. Șefii de promoție din acest an sunt la egalitate: Hoble Călina și Sălăjanu Andei din clasa a XII-a A. Ceilalți premianți sunt: Țârlea Sorina și Kincses Viviana din XII-a A; Ruff Zoltán, Kovács Roland și Kovacs Ervin din clasa a XII-B; Filimon Daniela, Marchiș Casian, Madas Marinel din clasa a XII-a C; Suci Adrian, Tărțan Larisa și Țermure Alexandra din clasa a XII-a D alături de mulți alții.

1

2

3

4Liceul din Tășnad a luat ființă la 1 septembrie 1958, cu secții de predare în limbile română și maghiară. La început cursurile s-au desfășurat în ”Clădirea roșie” din strada Nicolae Bălcescu nr. 27. Clădirea actuală a liceului a fost dată în folosință în anul 1972. De-a lungul anilor instituția a purtat diferite denumiri în funcție de profilurile existente: Școala Medie, Liceul de Cultură Generală, Liceul Real-Umanist, Liceul Industrial, Liceul Teoretic și Grupul Școlar Industrial. În prezent se numește Liceul Tehnologic Tășnad.

În cadrul liceului există un corp profesoral bine pregătit care lucrează cu multă dăruire în pregătirea elevilor, în frunte cu directorul liceului, profesorul Eugen Latiș. Școala dispune de o bază didactică variată care asigură desfășurarea unui proces de învățământ de calitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 28, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.