Replica dr. Dorel Coica: Primarul ajută, dar consilierii hotărăsc

În conferința de presă susținută vineri, 29 mai, primarul Dorel Coica a dorit să răspundă la mai multe probleme de actualitate locală ridicate de consilierii locali ai UDMR în ultima perioadă, adresate domniei sale.

IMG_0008”Domnul Kereskényi Gábor a fost îngrijorat că în municipiul Satu Mare, în urma furtunii, ar fi rezultat o situație dezastruoasă, drept pentru care nu ar trebui să organizăm Zilele Orașului. Am constatat din teren că nu avem probleme deosebite, nici victime, prin urmare nu a fost motiv să oprim desfășurarea Zilelor Municipiului așteptate de mulți sătmăreni.

Informez opinia publică că construcția viitorului Mall ar fi adus în municipiu o investiție de 40 000 000 euro, din care 1 000 000 euro ar fi intrat în bugetul municipalității. Eu am vrut, ei (consilierii) nu au vrut. Cum au aprobat stație de benzină între blocuri? Dar fast-food nu au aprobat.

Domnul Butka Gergö a avut o reacție nepotrivită față de persoane și familii cu situație financiară precară. Nu permite în cartierul Funcționarilor mutarea unor persoane cu situație materială precară. Îl întrebăm: Ce condiții trebuie să îndeplinească, cum să fie persoanele care să locuiască la el în cartier? Ce ar fi dacă am aduce acolo familii dintre cele de la Sătmărel sau de pe Ostrovului?

Am apreciat activitatea lui Kereskényi Gábor ca viceprimar, dar ne-a atras atenția că la capitolul bani cheltuiți pentru activități sportive sumele alocate pentru jucătoarele străine noi îi cheltuim pentru opt discipline sportive. Voi scoate la iveală toate documentele referitoare și la alte cheltuieli nejustificate și vom face o dezbatere publică.

Vreau să subliniez că Zilele Municipiului Satu Mare nu reprezintă o sărbătoare politică, ci o sărbătoare a tuturor sătmărenilor, indiferent de naționalitate”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Replica dr. Dorel Coica: Primarul ajută, dar consilierii hotărăsc

  1. Oamenii care nu au scopuri sunt sortiţi să muncească pentru cei care au. Ori munciţi pentru a vă îndeplini propriile scopuri, ori pentru a le împlini pe ale altora. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email geta.iacob97@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.