Dr. Dorel Coica: Mulțumesc zecilor de mii de cetățeni care au fost alături de noi la Zilele Municipiului

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a apreciat în cadrul conferinței de presă susținute marți, 2 iunie că ediția de anul acesta a Zilelor Municipiului Satu Mare a fost o reușită și că evenimentul a fost primit cu entuziasm de sătmăreni.

IMG_0008”Zilele Municipiului au fost extrem de plăcute, cu multă lume, pe care cred că sătmărenii le-au primit cu entuziasm. Mulțumesc zecilor de mii de cetățeni ce au fost cu noi. Nu s-au înregistrat incidente, toți au avut un comportament ponderat”.

De vineri până duminică au funcționat 100 de chioșcuri de alimentație publică și 60 nealimentare. De la comercianți s-a încasat o taxă de participare de 53.000 de lei. De asemenea se vor încasa bani la bugetul local sub formă de impozit din banii rezultați.

Primarul a adus mulțumiri pentru colaborarea reușită cu Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi, ISU ”Someș” Satu Mare, Serviciul de Ambulanță, Direcția de Sport, Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, doamnei consilier Natalia Covaci, presei sătmărene și tuturor celor care și-au adus contribuția la buna desfășurare a acestui eveniment.

A adus mulțumiri sponsorilor care deși au fost puțini au contribuit substanțial la buna desfășurare a evenimentului care nu a avut o tentă politică.

Primarul a informat în finalul conferinței de presă că s-a aprobat organizarea Zilei Recoltei în a doua săptămână a lunii octombrie, sâmbătă și duminică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 2, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.