Organizația PSD Satu Mare îl sprijină necondiționat pe premierul Victor Ponta

În cadrul unei conferințe de presă, conducerea PSD Organizația Județeană Satu Mare și-a manifestat susținerea în continuare față de premierul Victor Ponta. La conferința de presă au participat președintele Organizației Județene PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreședintele PSD Satu Mare, Nicolae Bura și președintele Organizației de Tineret PSD Satu Mare, Raul Băbțan.

psdMircea Govor a arătat că PSD trece prin momente grele. Primul ministru Victor Ponta a fost citat pentru a da declarații la Direcția Națională Anticorupție. ”Am rămas stupefiat și trist. Conducerea PSD Satu Mare niciodată nu și-a închipuit că se poate întâmpla un asemenea lucru”, a spus Govor.

Acesta a mai spus că se urmărește destructurarea partidului deoarece peste un an începe marea bătălie în campania electorală. ”Cetățenii apreciază foarte mult activitatea partidului nostru. PSD nu scade în sondaje. O destabilizare a Guvernului, a vieții politice în România nu este benefică pentru nimeni la ora actuală. Nu este normal ca cetățenii României să asiste la readucerea la guvernare a celor din fostul regim Băsescu, care au tăiat salariile și pensiile. Acum ei se ascund după sigla PNL. Încearcă să forțeze demiterea Guvernului. Nimeni în afara Parlamentului nu poate lua o hotărâre împotriva Guvernului și a primului ministru”, a declarat președintele PSD Satu Mare. Mircea Govor a declarat că Organizația Județeană a PSD Satu Mare este alături de conducerea centrală, alături de Victor Ponta și pentru susținerea lui se va face tot ce este omenește posibil și legal.

Vicepreședintele PSD Satu Mare, Nicolae Bura a considerat că este o coincidență ciudată între depunerea moțiunii de cenzură și declanșarea acțiunilor împotriva lui Victor Ponta. Pe niște contracte s-au întocmit câteva capete de acuzare. Succesele Guvernului au determinat aceste acțiuni, creșterea economică de peste 4%, măsurile sociale, dublarea indemnizației pentru copii, a indemnizațiilor pentru concediile plătite pentru mame care este în fază avansată de pregătire, creșterea salariului minim. Guvernul Ponta a reparat multe greșeli făcute în trecut de PDL. Parlamentul trebuie să hotărească soarta Guvernului. Nicolae Bura speră că Guvernul Ponta își va putea continua activitatea spre binele tuturor.

Mesajul tinerilor social-democrați sătmăreni a fost transmis de președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan. Toți sunt solidari cu Victor Ponta și cu conducerea partidului.

Mircea Govor a spus în încheiere că această luptă politică este nedemocratică și se aseamână cu ce se întâmpla în anii ’50.”Opoziția vrea să pună mâna pe putere. Poporul va sancționa metodele lor nedemocratice. Lupta politică trebuie să se desfășoare conform legii, decent și democratic. Metodele folosite azi sunt cât se poate de băsiste. Parlamentul, instituția cea mai importantă trebuie să se trezească”, a spus Mircea Govor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 5, 2015. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.