Echipa de popice a CSM Satu Mare, locul I la Campionatul Național de Tineret

În cadrul conferinței de presă din data de 8 iunie, primarul municipiului Satu Mare dr. Dorel Coica împreună cu directorul CSM Satu Mare, Valeriu Neagu au felicitat echipa de popice tineret din cadrul CSM Satu Mare. Au mai participat antrenorul echipei, Gheorghe Sabău împreună cu trei dintre membrii echipei: Gabriel Sabău, Marius Lucuț și Dumitru Zahari.

DSC_0027Echipa a participat la Târgu Mureș, între 30 și 31 mai, la Campionatul Național de Tineret unde a ocupat locul I. Antrenorul Gheorghe Sabău a arătat că rezultatul se datorează unei munci serioase din partea întregii echipe formată din tineri talentați la sport dar și la învățătură. O parte din ei sunt studenți iar câțiva se află în fața examenului de bacalaureat.

Primarul dr. Dorel Coica a spus că sătmărenii se mândresc cu rezultatele acestor sportivi și că își dorește personal realizarea sălii polivalente în care să se poată desfășura Campionatul Mondial de Popice din 2018. Sunt în curs de rezolvare toate formalitățile necesare obținerii terenului pe care să fie amplasată sala, fiind convins că Satu Mare poate organiza această competiție internațională de prestigiu.

Din echipa campioană au făcut parte: Ciprian Cubițchi, Vasile Maxim, Gabriel Sabău, Darius Șoncodi, Marius Lucuț, Dumitru Zahari și Bogdan Bandici.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 8, 2015. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.