Biblioteca Județeană Satu Mare organizează miercuri activitatea culturală ”Schimb de carte”

Biblioteca Judeţeană, instituție publică aflată în subordinea Consiliului Județean Satu Mare, organizează miercuri, 10 iunie cu începere de la ora 14.00, activitatea culturală ,,Schimb de carte”, la inițiativa secției de Împrumut carte pentru adulți.

cartiManifestarea se derulează sub genericul: ,,Citește și dă mai departe”, care încurajează și mijlocește schimbul de cărți între membrii comunității sătmărene.

”Acest eveniment se adresează tuturor iubitorilor de lectură și de carte și se va desfășura astfel: cei interesați sunt invitați să aducă una sau mai multe cărți pentru a le oferi altora, beneficiind la rândul lor de donațiile celorlați participanți la activitate. Nota inedită a activității este dată de faptul că se desfășoară în fața bibliotecii, pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc să citească”, a declarat Lacrima Camelia Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Județene Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 8, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.