O femeie din Pișcolt, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu antigel

În perioada 05 – 97 iunie 2015, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit la 312 solicitări din care 264 de cazuri au fost pentru urgențe.

comaÎn data de 05 iunie, vineri, un echipaj medical de urgență cu asistent s-a deplasat la Pișcolt la o femeie de 55 ani, inconștientă. A fost găsită într-o stare extrem de gravă, în comă profundă, instabilă hemodinamic.

S-a suspectat o intoxicație cu etilenglicol, întrucât în sacoșa femeii s-a gasit o sticlă cu antigel. După acordarea îngrijirilor de urgență, pacienta a fost transportată la camera de garda Carei. Aici a intrat în stop respirator necesitând intubație și ventilație mecanică.

Avându-se în vedere starea gravă a pacientei, a necesitat un tratament mai complex la terapie intensivă, medicii din spitalul Carei solicitând o ambulanță cu medic pentru efectuarea în siguranță a transportului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 8, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.