A fost inaugurat noul sediu al CARP Satu Mare

Marți 9 iunie, în prezența viceprefectului județului Satu Mare, Altfatter Tamás, a reprezentantului în teritoriu al Președintelui Federației Naționale ”Omenia” București și președinte al CARP Zalău, Ioan Ivașcău, președintele CARP Satu Mare, economistul Lucian Marișca membri ai Consiliului de Conducere al CARP Satu Mare și invitați din alte județe, a avut loc inaugurarea noului sediu CAPR Satu Mare, din Piața Romană, bloc D3 A.

1După intonarea Imnului de Stat al României a luat cuvântul președintele CARP Satu Mare, economistul Lucian Marișca. Acesta a precizat că asociația sătmăreană are peste 10.000 de membri, fiind în continuă creștere numerică, prin înscrierea și a membrilor de familie. CARP Satu Mare a fost înființată în septembrie 1953 de către un grup inimos de 50 de pensionari sub deviza ”Ajută-te singur”.

2”Am dorit ca prin darea în funcțiune a acestui nou sediu să creem condiții la standarde europene. Aici ghișeele au fost dotate cu microfoane și calculatoare care vor oferi o evidență clară în orice moment a situației contabile. Mottoul nostru, ”Vârsta a treia prioritate pentru CARP”, reprezintă angajamentul asumat față de membrii noștri pe care îi respectăm și ne străduim să fim în slujba lor. Am utilat o încăpere în care va funcționa un cabinet de masaj terapeutic și reflexoterapie, iar în fostul sediu CARP vom amenaja în cel mai scurt timp un club al membrilor asociației și o bibliotecă”, a spus Lucian Marișca.

3

4Au mai luat cuvântul subprefectul Altfatter Tamás, care a asigurat CARP Satu Mare de tot sprijinul din partea Instituției Prefectului și a felicitat conducerea asociației pentru bunele tradiții și forme eficiente de ajutorare financiară a membrilor săi. Au mai vorbit Ioan Ivașcău, președintele Casei Județene de Pensie, Eugenia Sabou, Mihai Sas precum și președinți CARP de la Bârlad, și Zalău. Participanții au vizitat noul sediu, sfințit de un sobor de preoți iar activitatea a continuat cu o masă festivă la Restaurantul Miorița.

7

5

6

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 9, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.