Ziua Regatului Unit al Marii Britanii şi a Irlandei de Nord, sărbătorite la Castelul Károlyi din Carei

Ziua Regatului Unit al Marii Britanii şi a Irlandei de Nord, mai precis Ziua Reginei Elisabeta, este sărbătorită anual public, în a doua sâmbătă a lunii iunie, cu toate ca oficial Ziua de naştere a Reginei este 21 aprilie. De Ziua Reginei este organizată o amplă paradă publică, la Londra. Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă, cu această ocazie, proiectul inițiat anul trecut, intitulat „Zile Naționale ale Țărilor U.E.”. 
gb3
Luni, 15 iunie 2015, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei, a fost expusă, pe un panou, o colecție de zece fotografii, care reprezintă personalități remarcabile ale culturii britanice, precum Rudyard Kipling, Charles Chaplin, Margaret Thatcher sau Winston Churchill.
Prin intermediul acestei acțiuni se dorește promovarea diversității culturale din țările Uniunii Europene. Fotografiile pot fi admirate de către vizitatori timp de o săptămână.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 iunie 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.