Un bărbat din Supuru de Sus s-a îmbătat și a amenințat că se aruncă de pe acoperișul casei

Marți, 16 iunie 2015, echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit la 111 solicitări din care 81 de cazuri au fost pentru urgențe.

1480La ora 20.43 medicii au fost solicitați în Supuru de Sus la un pacient de sex masculin, de 45 ani care amenința că se aruncă de pe acoperișul casei. A fost alocată o ambulanță cu asistent din Tășnad lucrându-se în colaborare cu Poliția, la locul solicitării fiind prezent și un negociator.

Se pare că după consum susținut de alcool și în urma unor probleme familiale bărbatul a devenit agitat, a spart bunuri din locuință, s-a urcat pe casă și a început să arunce țiglele. Dispeceratul integrat a alocat și o ambulanță cu medic de la stația centrală. În final pacientul a fost convins să coboare de pe casă, a fost examinat de medic și transportat imobilizat și în prezența poliției la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 17, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.