În ”Cuiburile de cărți” din Parcul Dedrologic Carei au fost schimbate titlurile de cărți

Miercuri, 17 iunie 2015, reprezentanții Direcției de Cultură Carei au schimbat titlurile de cărți din căsuțele aflate în Parcul Dendrologic din Carei, acțiune care face parte din proiectul „Cuibul de cărți” relansată în 13 mai, anul curent.
cuib1
Reprezentanții Direcției de Cultură anunță faptul că din totalul de 60 de cărți care se aflau în căsuțe au dispărut aproximativ 20 volume. S-a constatat faptul că una dintre cele patru căsuțe, mai precis cea amplasată lângă fântâna arteziană din parc, a fost deteriorată, fiind spartă sticla de la ușiță, iar o parte din cărțile aflate în aceasta au dispărut.
În cutia cu donații de cărți au fost aduse aproximativ 150 de titluri, de la începutul campaniei de anul acesta. Direcția de Cultură a Municipiului Carei le urează lectură plăcută celor care vor consulta în continuare titlurile din „Cuibul de cărți” și le mulțumește celor care au contribuit prin donații, la diversificarea titlurilor din cuiburi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 17, 2015. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.