Flori de toate culorile politice, pentru sătmărence

Ieri, politicienii au oferit oferi flori sătmărencelor, cu ocazia zilei de 8 Martie. Inițiativa lor a fost foarte bine primită. 

Tinerii din PSD au fost primii care au oferit flori sătmărencelor cu ocazia Zilei de 8 Martie. Colegii liberali, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, au marcat la rândul lor Ziua Femeii, dăruind sute de flori sătmărencelor. Și femeile liberale au ținut să aducă un omagiu doamnelor de la Centrul de Seniori, oferindu-le și câte un pachet cu fructe.

flori-8-martie-3

flori-8-martie-30

flori pnl

Nici polițiștii sătmăreni nu au uitat de 8 Martie. Adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean, Vlad Florentin și șeful Biroului municipal al Poliției Rutiere, Cătălin Dănciuț, au oprit șoferițele în trafic, însă de data aceasta le-au oferit câte o floare. La această acțiune a participat și Automobil Clubul Român (ACR). Polițiștii sătmăreni au oprit în trafic și un autobuz, dăruindu-le tuturor doamnelor câte o floare.

flori-8-martie-52

flori-8-martie-70

Pentru a le arăta aprecierea de care bucură din partea colegilor cu ocazia zilei de 8 Martie, toate angajatele din Instituţia Prefectului Satu Mare au primit de la prefectul Eugeniu Avram flori şi le-au fost transmise cele mai sincere urări de sănătate, fericire alături de cei dragi însoţite de tradiţionalul “La Mulţi Ani”.

flori prefectura

Cu ocazia zilei de 8 Martie, conducerile și reprezentanții organizațiilor de seniori și tineret ai PDL Satu Mare au oferit flori, felicitari  și urări de bine doamnelor și domnișoarelor din municipiul Satu Mare și din teritoriu.

flori pdl

flori pdl2

Așa cum se poate distinge și din imaginile alăturate, inițiativa a fost bine primită de către destinatare, ca un argument al faptului că demersurile cu tentă politică se pot asorta și cu flori, dulciuri și zâmbete, nu numai cu priviri încruntate.

“Reiterăm, cu acest prilej, urările noastre de fericire și bunăstare pentru toate sătmărencele, promițându-le că, la rândul nostru, în anul ce vine, ne vom strădui să contribuim la consolidarea stării de bine, în beneficiul lor, al familiilor lor și al țării noastre. La mulți ani și o primăvară binecuvântată!”, a fost mesajul transmis de președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, zi în care este sărbătorită femeia în peste șaizeci de state ale lumii, tineretul din Forța Civică Satu Mare, în frunte cu președintele Organizației de Tineret, Mihai Huzău, au ieșit pe străzile orașului nostru pentru a dărui flori sărbătoritelor acestei zile.

DSC_0006

Pe traseul lor, membrii OTFC Satu Mare au oprit și la Primăria Municipiului Satu Mare, la cabinetul primarului Dorel Coica, unde au împărțit câte o floare atât angajatelor, cât și domnului primar, personal. Gestul făcut a fost unul simbolic, venit din partea secretarului general OTFC Satu Mare, Raluca Cherecheș, care la rândul ei a primit o floare din partea primarului. 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 9, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.