Patricia Bezsera din Botiz a fost desemnată Miss Județul Satu Mare 2015

În cadrul celei de-a treia zi a Județului Satu Mare, pe scena din Piața 25 Octombrie, a avut loc Miss Satu Mare. La start s-au prezentat nouă fete care s-au întrecut pentru acest titlu. Juriul a fost condus de designerul Zsolt Popa, împreună cu Cristina Codrea, Monica Varga, Betina Balogh, Larisa Cădar, Alena Ignătescu și Zita Pop.

misse-castigatoareProbele s-au desfășurat mai întâi în costum popular, urmată de ținuta de zi cu probe de cultură generală despre județul Satu Mare sau localitățile pe care le reprezintă concurentele. Acestea au fost: Diana Hoban din Homorodu de Sus, de 16 ani, Lăcrămioara Betea, din Racșa, de 16 ani, Cezara Pavel, din Drăgușeni, de 17 ani, Alexandra Cacoveanu, din Satu Mare, de 17 ani, Florica Țiplea, din Racșa, de 16 ani, Adina Modoc, din Satu Mare, de 18 ani, Georgiana Vancea, din Moftinul Mic, de 21 de ani, Brigitta Bodnar, din Vetiș, de 15 ani și Patricia Bezsera din Botiz de 16 ani.

Premierea a fost făcută de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, împreună cu Betina Balogh, Miss Județul Satu Mare în 2014. Locul III a revenit Cezarei Pavel, locul II Lăcărmioarei  Betea iar locul I și titlul de Miss Județul Satu Mare 2015 Patriciei Bezsera.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 29, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.