A condus în Negrești Oaș un Jeep cu plăcuțe de înmatriculare expirate

La data de 30 iunie 2015, poliţiştii negreşteni au identificat în trafic, pe raza localităţii Negreşti Oaş, pe Vasile S., în vârstă de 60 de ani, care conducea autoturismul marca Jeep.

646x404În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoturismul nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare întrucât acestea au fost retrase în luna iulie 2014, de asemenea la momentul depistării în trafic, conducătorul auto avea permisul de conducere suspendat şi a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase şi refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitateadeţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 1, 2015. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.