Au fost depistați patru suspecți de furturi

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Livada au depistat patru persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt, printre acestea numărându-se şi doi minori de 12 şi 17 ani. Mai mult, în urma acţiunii poliţiştilor s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor furate şi restituirea acestora proprietarilor păgubiţi.

drujba-furataDoi dintre suspecţi, Mihai L., de 29 de ani, din Medieş Râturi şi minorul de 12 ani, au sustras de pe un şantier din localitate un generator electric şi o drujbă, cauzând un prejudiciu de 3.500 lei, recuperat în totalitate.

Dintr-o pescărie din Potău, Ioan S., de 31 de ani şi S.A., de 17 ani, ambii din satul Dumbrava, au sustras aparatură electronică în valoare de 8.000 lei, dar au fost depistaţi de poliţiştii rurali şi traşi la răspundere pentru fapta comisă.

Poliţiştii continuă cercetările în aceste cazuri pentru a stabili dacă cei patru suspecţi au mai comis şi alte fapte de natură penală. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 10, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.