111 solicitări pentru Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare, miercuri

Miercuri, 01 iulie 2015, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit la 111 solicitări din care 84 de cazuri pentru urgențe.

ambulantaPe parcursul zilei de miercuri, pe raza judetului Satu Mare au avut loc mai multe evenimente dintre care aducem la cunoștința opiniei publice următoarele:

Între localitățile Apa și Iojib a avut loc un accident soldat cu 5 victime, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare de către 2 ambulanțe ale SAJ Satu Mare și un echipaj de prim-ajutor SMURD.

La societatea FLORISAL Satu Mare avut loc un accident de muncă. Victima a suferit un traumatism cranio-crerebral cu pierdere de cunoștință. A fost transportată de o ambulanță a SAJ la UPU Satu Mare;

Pe strada Amațului din Satu Mare a avut loc un accident rutier, un motociclist a fost lovit de o autoutilitară fiind transportat cu mai multe fracturi la UPU Satu Mare de către un echipaj al SAJ Satu Mare.

Între romii din localitatea Vetiș a avut loc un scandal soldat cu două victime ce au necesitat transport cu o ambulanță a SAJ la UPU Satu Mare, suferind traumatism cranio-cerebral cu plăgi contuze la nivelul scalpului;

Un copil de 12 ani din Lazuri a fost electrocutat, fiind transportat de o ambulanță a SAJ  la UPU Satu Mare.

O fetiță de 5 ani din Atea a fost transportată de o ambulanță a SAJ la UPU fiind mușcată de un câine.

Pe strada Botizului a avut loc un accident, victima suferind un traumatism craio-cerebral minor. A fost transportat de asemenea la UPU de către o ambulanță a SAJ Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 3, 2015. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.